pondělí 1. srpna 2011

Get Your přerušování spuštění Battlefield aplikace právě teď

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-QZyUKosAwY/:

Je na čase, aby TechCrunch Disrupt zpět domů do San Franciska . Přijímáme žádosti o začínajících se spustí při spuštění Disrupt Battlefield až do dnešní půlnoci. Aplikace pro spuštění Battlefield může být předložena zde.

Má váš startup, co to znamená být příští Getaround , Qwiki nebo Soluto a dělat to přes rukavici soudcům, aby nárok na hlavní cenu 50.000 dolarů, "rozvrácení Cup" a vyznamenání z davu? Pokud si myslíte, tak se ujistěte, že platí .

Disrupt je jeden z předních spuštění zahájí soutěž, v níž nejslibnější zakladatelů a podnikatelů vie zahájit své společnosti na největší scéně technologie před All-Star soudci. Budeme mít některé z nejvlivnějších inovátorů, andělé a rizikového kapitálu posuzování před publikem 2000 investorů, technologové a stiskněte tlačítko.

Aplikace bude otevřena až do půlnoci PT, dnes v noci.. Žádosti byly přezkoumány na postupných krocích, takže si prosím vás právě teď. Video bude muset v rámci procesu žádosti. Nebudeme akceptovat jakékoliv video déle než 5 minut, a neměly by přesahovat 50 MB Ve videu se ujistěte, že nám ukázal produktu, jeho klíčové vlastnosti, a to, co jej odlišuje. Je-li vybrán, můžeme použít segmenty předložených videa při spuštění Battlefield soutěže Disrupt SF. Žadatelé se také očekává připojit soubor s až 5 snímků v Power Pointu shrnující a posílení aplikace. Nebojte se, Veškeré informace jsou důvěrné.

Aby bylo možné soutěžit v Battlefield spuštění, budou mít přednost stealth začínající firmy, které zahájí poprvé na veřejnosti a tisku na Disrupt SF. Všechny nováčky se musí žít za méně než tři měsíce v době podání žádosti. Soutěž se bude konat v San Franciscu, ale společností z celého světa, jsou vítáni a my jsme velmi povzbudit je, aby tak učinily. Společnosti, které již byly předloženy v jiných veřejných startu vyrovná nejsou způsobilé.

Ujistěte se, že si přes všechna pravidla a podívat se na finalisty z New Yorku před odesláním .

Narušit SF bude 12. září - 14., před kterým naše velmi populární Hackathon na 10 až 11 09..

Obrovský dík patří všem našim sponzorům, kteří se TechCrunch Disrupt NYC je to možné:

KAYWEB Angels : New York City na anděla investiční skupina, která má švih, poskytuje služby vývoje a poradenství pro web a mobilní začínající výměnou za akcie.
Watchitoo : platforma pro spolupráci, které lze vložit na libovolné místo.
iSpeech : umožňuje vývojářům volný přístup k lidským kvalitu rozpoznávání řeči a textu na řeč.
Ambrose : poskytuje outsourcing lidských zdrojů, mzdy a výhody řešení.
Mashery : API nástroje pro správu a strategické služby pomáhají společnostem propojení se zákazníky a partnery.
CreditLoan : poskytuje finanční články, informace grafiku, kalkulačky a on-line aplikace pro špatnou úvěrovou osobní půjčky spotřebitele poznáním, kreditní karty a služeb konsolidaci dluhu.
3Scale sítě : API řízení

Žádné komentáře:

Okomentovat