pondělí 1. srpna 2011

Zeptejte Ars: Jak mohu použít příkaz Najít v potrubí?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QBpBLjkCbus/ask-ars-how-to-use-the-find-command-in-a-pipeline.ars:

V roce 1998, Ars Zeptejte se brzy rysem nově spuštěných Ars Technica. Dnes stejně jako tehdy, je to všechno o Vaše dotazy a naše odpovědi Společenství. Každý týden budeme kopat do pytle naši otázku, našim vlastním vzít, pak klepněte na moudrost našich čtenářů. Chcete-li odeslat vlastní otázku, viz naše stránky užitečné tipy .

Otázka: Vím, že mohu využít find na příkazovém řádku vyhledat soubory, ale jak se používá s dalšími příkazy k provedení v reálném světě úkol? Jaký je rozdíl mezi -exec parametrů a potrubí do xargs ?

find příkaz je standardní nástroj pro UNIX a Linux. Bude recurse přes adresářové struktury a hledat soubory, které odpovídají s uživatelem zadané parametry. Existuje celá řada různých vyhledávacích operátorů, které mohou být použity společně k dosažení jemnozrnné odpovídající soubor.

V tomto tutoriálu, budu vysvětlovat, jak používat find příkaz několik typických vyhledávacích operátorů a já vám ukážu několik příkladů, jak používat find příkaz v potrubí.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat