pondělí 1. srpna 2011

Inhabitat na týden v zeleném: fotovoltaických stromy, čtení myšlenek Prius kolo a solární hávu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/inhabitats-week-in-green-photovoltaic-trees-a-mind-reading-pr/:
Letním sluncem zazářila světla na několik technologií průlomu solární tento týden na Inhabitat jako Semprius představila výkonný mikro fotovoltaických článků , které se vejdou na špendlíkovou hlavičkou a MIT vyvinula solární systém , který může produkovat energii bez slunce. Také si všiml plány pro tvar-posunující se solární domů s fasádou z děrovaného, ​​řada světelných fotovoltaických stromů , které rostou skutečné rostliny, a Nuon představila svůj super aerodynamický Nuna6 solární závodník.

Když už mluvíme o zelené dopravy, tento týden prezident Obama stanovila cíl 54,5 MPG pro všechny automobilky v USA, BMW představila svůj průlom i3 a I8 elektrických vozidel , a Toyota představila čtení myšlenek Prius kolo , které je možné řadit jen s myšlenkou. Také předvedla několik příkladů neuvěřitelné dopravní architektury - včetně panelového domu z recyklovaných Hummery a přepravní kontejner, bazén nastavit na člun, který čistí vodu, jak plave přes Francii.

Jak teplota dále stoupat Tento týden jsme vám přinesl sedm solární wearables zaručeno, že vám za poplatek, a viděli jsme japonských občanů obrátit na klimatizovaná oblečení porazit tepla při výpadku nedostatky. Byli jsme také slyším švýcarské studie oznamuje, že používání mobilních telefonů není spojena s mozkových nádorů u dětí, a my vám ukázal závratná pohled z světa je nejvyšší tenisový kurt , který je nastaven na vrcholu Burj Al Arab v Dubaj.

Inhabitat na týden v zeleném: fotovoltaických stromy, čtení myšlenek Prius kolo a solární oděv původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 19:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat