pondělí 1. srpna 2011

Bezdrátové snooping WASP drone ví, proč máte další jalapeños, ne nakrájené rajče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/wireless-snooping-wasp-drone-knows-you-want-extra-jalapenos-no/:
Tento hrůzostrašný chytrost je dílem několika amatérských DEFCON typů , který se domníval, že každá osoba samostatně výdělečně respektovat špionážní letadlo by mělo být možné vydávat věže mobilních telefonů. A to je přesně to, co bezdrátové letecký dohled platforma nemá - je to triky, AT & T a T-Mobile telefony na připojení, pak přesměruje příchozí hovory přes VoIP tak, aby neklesají, a zároveň nahrávat všechny hovory 32 GB na palubě skladování. Je schopen zpracovat také trochu WiFi snooping na straně, díky založený na Linuxu hacking Toolkit a 340 milionů slovo slovníku pro hádání hesel. A co víc, WASP zřejmě dosáhne to vše bez porušení jediného FCC nařízení. Takže, ehm, to je v pořádku poté. Ach jo, a my nechceme nic z toho plněné kůry nesmysly, slyšíte?

Bezdrátové snooping WASP drone ví, proč máte další jalapeños, ne nakrájené rajče původně objevila na Engadget na po. 01.8.2011 05:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Digitální trendy | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat