pondělí 1. srpna 2011

Bedphones dát melodie v uších, zvyklý přijít mezi vámi a vaším polštář

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/bedphones-put-tunes-in-your-ears-wont-come-between-you-and-your/:
Bedphones
Existují dva typy lidí na tomto světě - ty, kteří potřebují absolutní ticho spát, a ty, kteří potřebují hluku vyhrát je pro ospalé země. Bohužel, když tito lidé na pokoji, nebo ještě hůř, v posteli, může následovat války. Spí s sluchátka ON, v nejlepším případě nepříjemné. To znamená, že pokud se stane, že vlastní pár Bedphones - nebo tak jeho tvůrce Eric Dubs nároky. Tyto ušní háček stylu buňky jsou extrémně tenké a držel na místě délce moldable Paměťový drát. K dispozici je i Bedphones aplikace, která se může obrátit obrazovce Android telefonu do obrovské tlačítko Play / Pause, pomalu snižovat objem časovač odpočítává, nebo vypněte úplně, když usínám (jak je určeno podle toho, jak moc se pohybují) v "Inteligentní režim." Neměli bychom očekávat, že tento malý pár telefonů produkovat největší zvuk, ale jsou asi více než dostatečné pro unášení pryč audioknihy a podcasty . Jsou k dispozici na zdroj odkaz na 30 dolarů.

Bedphones dát melodie v uších, zvyklý přijít mezi vámi a vaším polštář původně objevila na Engadget na po. 01.8.2011 09:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bedphones | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat