pondělí 1. srpna 2011

Foxconn plánování k pronájmu 1 milion robotů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hPLnanFFGFw/:

Foxconn plánuje nahradit mnoho z jeho těžce pracujících human výrobců se okolo 1 milionu robotů, číslo, které, pokud se nad tím zamyslíte, je to velmi říká komentář na současný stav výroby elektroniky.

Existují prý 10.000 roboti v továrně nyní, a toto číslo se zvýší o 300.000 příštího roku. Foxconn CEO Terry Gou plánuje další milion robotů do roku 2014. V současné době firma zaměstnává 1,2 milionu lidí.

Nejdůležitější věc k poznámce je, že většina z opakujících se úkonů spojených s výrobou - umístění komponentů, uzavření případech použití obtisky a barvy, a zkoušení - jsou ručně. I když jsme si představit, že zpracovatelský průmysl řídí obrovský, transformátorů jako roboti, které plop se plně zformovaná Tablety do zlých křemíku satira lidské reprodukce, že jsou skutečné osoby zapojené do téměř na každém kroku procesu. Jsme doslova nedaleko od průmyslové revoluce zde.

Tam, kde ti, kteří jednou rukou utrhl naše plastové geegaws společně jít po robotů dorazí? Pravděpodobně v nezaměstnanosti linku, která je úplně jiná záležitost. Zde je doufat, že nepřijde na to, ale nějaký čas vážné práci úspora byla použita k masové výrobě, že ještě neskončila dobře. Jen se zeptejte Detroit.

Obrázek přes TheOldRobots



Žádné komentáře:

Okomentovat