pondělí 1. srpna 2011

Zapnutý: Desktop divergence

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/switched-on-desktop-divergence/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Minulý týden se Zapnutý diskutovali , jak by Lví sadu funkcí vnímat jinak nových uživatelů nebo těch, které pocházejí z iPad proti těm, kteří používají počítače Mac na nějakou dobu, zatímco předchozí Zapnutý diskutovali , jak společnost Microsoft připravuje na podobnou přechod na Windows 8. Oba OS X a Windows 8 Lion se snaží míchat prvky tablet UI s prvky uživatelského rozhraní nebo desktop - uvedení jiným způsobem - prsty přívětivé dotykové rozhraní s myší řízené rozhraní. Pokud se Apple a Microsoft mohl mávat hůlkou a magially všechny aplikace přijmout přes noc, aby mohli odejít za klávesnice a myši, ale pravděpodobně ano. Vzhledem k tomu, že nemohou, i když rozpor panuje.

Avšak, zatímco OS X-iOS mashup, který je Lion exponátů je podíl rostoucí bolesti, pád-off efekt není tak výrazný, jak se zdá, že bude pro Windows 8. Hlavními důvody pro toto jsou, v pořadí rostoucí důležitosti, dědictví, hardware a Metro.

Pokračovat ve čtení Zapnutý: Desktop divergence

Zapnutý: Desktop divergence původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 18:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat