pondělí 1. srpna 2011

BigCommerce zvyšuje 15 milionů dolarů, které pomohou Obchodníci Správa E-Commerce

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mvD5vu3Iaes/:

BigCommerce , společnost, která poskytuje e-commerce software on-line prodejců a obchodníků, zvýšil výši 15 milionů dolarů v sérii financována koncernem General Catalyst Partners.

Zahájen v roce 2009, poskytuje komplexní BigCommerce SaaS pro obchodníky a obchodníky pro správu e-commerce online. BigCommerce pomáhá malým firmám moc nic a vše, co souvisí s online storefront z vyhledávání na seznamu na on-line platby marketing a SEO. A cena za software je cenově dostupné pro malé a střední podniky, základní plány začíná na 25 dolarů za měsíc.

Funkce zahrnují více distribučních kanálů, automatický e-mail marketing, řízení zásob, on-line průčelí, a další. Firma, která má 20.000 klientů a je dobré, také zahájila aplikace pro obchodníky na seznam zásob na Facebooku.

Společnost má 200 milionů dolarů celkového počtu transakcí prostřednictvím SaaS a přidává 1.000 klientů za měsíc. Nové zdroje financování budou použity na rozšíření počtu zaměstnanců společnosti v Sydney a Austin, Texas, prodeje a marketingové aktivity a další.



Žádné komentáře:

Okomentovat