pondělí 1. srpna 2011

HTC Gingerbread aktualizace k dispozici, pouze mimo USA a dlouhý seznam námitek

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/htc-desire-gingerbread-update-available-but-you-have-to-really/:
Za prvé, pokud vlastníte severoamerické varianty tohoto telefonu pak máte smůlu. Podobně, Japonec, Jižní Koreje a některé německé telefony rovněž vyloučeny. Ještě tady? Tak dobře, ale možná nebude líbit to, co přijde příště. To už jsme věděli, že buď Sense UI nebo některé předinstalovaných aplikací bude vyklizen, aby se místnosti v domě Gingerbread, ale nyní se zdá, že update je tak nestabilní, že HTC je jen připraven k vydání jako ROM prostřednictvím svého vývojáře webu . To znamená, že tovární reset přístroje, spoustu starostí o SMS a MMS nefunguje správně, a chladné odmítnutí v případě věcí špatně. Přesto se alespoň HTC dal (někteří) nám volby. Navštivte zdroj odkaz níže záměrně strašidelné pokyny.

[Díky všem, kdo poslal to v]

HTC Gingerbread aktualizace k dispozici, pouze mimo USA a dlouhý seznam výhrad původně objevila na Engadget na Po. 01.08.2011 06:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj HTC (Facebook) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat