pondělí 1. srpna 2011

Kyocera Echo Gingerbread update přináší WiFi volání, NFC podporuje?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/kyocera-echo-gingerbread-update-bringing-wifi-calling-nfc-suppo/:
Um, jo? Hot na paty pověsti, že Kyocera Echo uvidí jeho první hlavní Android aktualizace 1. srpna ve letí aktualizované stránky po dobu internetové stránky společnosti popisovat Probíhající změny. Není-li někdo v Kyocera táhne rychlý jeden, to vypadá, že blížící se Android 2.3.4 (Gingerbread) update přinese přímo ohromující seznam nových funkcí, takže již unikátní telefon schopný ještě vzácnější výkony. Zájem vzbudila? My jsme řekli, že aktualizace bude poskytovat špetka k podpoře zoom v prohlížeči, galerie, mapy a Sprint Navigation, lepší aplikace ke stažení a upgrade na Swype 3,0 virtuální klávesnice, závitový Oprava a horizontální výběr slov seznam.

Ale to je jen špička ledovce, pověstné - skutečný kicker je přidání "internetové volání přes WiFi" stejně jako "NFC čtečky pro komunikaci s plakáty, reklamy, výrobků, atd." Slyšel jsi pravdu, WiFi volání a dosud nezmíněných NFC čip! Jak nyní, jen hlavní dopravce ve Spojených státech na podporu WiFi volání je T-Mobile, a ani Sprint ani Kyocera jsou uvedeny veškeré tajné Near Field Communications modul k nám. Nejšťastnější na rychlé zavedení by měl vidět jejich přes-vzduch aktualizace swingu co půl hodiny, tak se určitě dejte nám vědět, jestli to všechno ukáže pravda v komentářích níže. Samozřejmě, že budeme sledovat při aktualizaci na vlastní nastavení a aktualizace podle toho.

[Díky, Brain_ReCall]

Kyocera Echo Gingerbread update přináší WiFi volání, NFC podporuje? původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 23:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kyocera | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat