pondělí 1. srpna 2011

PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 není součástí dodávky (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Až do teď, mobilní aplikace vývojáři po velmi předvídatelné MO: vývoj při oživování první, druhý Android, a všichni ostatní po tom. Od loňského roku, mnozí z vás kódu opice tam bylo proniknutí do Nitobi je PhoneGap , projekt, který usnadňuje chrlit aplikace pro téměř všechny OS, všechny najednou. Bylo to zvedne páru s asi 40.000 stažení za měsíc, 600.000 celkem a proud darů. To vše vyvrcholilo o tomto víkendu s vydáním PhoneGap 1,0., Který umožňuje vývojáři používají HTML, CSS, JavaScript a psát a nasazovat aplikace pro IOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, a Symbian. To je opravdu dlouhý seznam, ale vidíme jednu do očí bijící opomenutí: Windows Phone 7. Vzhledem k tomu, že je to produkt, který si zakládá na pohodlí a je all-inclusive, to je mocná zející díru v sestavě. Teď je to pravda, pouze Microsoft vydala Mango pro vývojáře před měsícem, ale Nitobi mohl alespoň hodil na podporu Nodo s příslibem přidání Mango později. V každém případě, ať to prostě předpokládat, že to bude dělat jeho cestu do budoucí verze. Pro tuto chvíli narazí na zdroj odkaz ke stažení je zdarma a podívejte se na promo video níže ach-tak rychlý přehled.

Pokračovat ve čtení PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 nejsou zahrnuty (video)

PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 není součástí dodávky (video) původně objevila na Engadget na po. 01.8.2011 11:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheNextWeb | zdroj PhoneGap | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat