pondělí 14. února 2011

Intel rozhovory Medfield: bude loď v telefonu a mají nejdelší dobu používání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/intel-talks-medfield-will-ship-in-a-phone-will-have-longest-us/:
Měli jsme pocit, že bychom byli o jednání na Intel Atom pro smartphony zde na Mobile World Congress, a Intel skutečně vzít stádium dnes mluvit o svém nadcházejícím Medfield procesor. Společnost oznámila, že začíná vzorku nebo testovat jeho 32nm Medfield procesor pro mobilní zařízení se svými zákazníky (samozřejmě, že to není vyprávění nám z nich) a co je důležitější, že bude loď v telefonu. Jo, Intel senior viceprezident Anand Chandrasekher mluvil dost o tom, jak pevně platforma bude ve skutečnosti lodi v smartphonů a bude podporovat Android. Vytáhl telefon výše, stejně jako důkaz bod, a zatímco on neřekl, kdo dělal to, my máme podezření, je to, že Aava Mobile telefon jsme slyšeli. Chandraskher také opakovat: Intel zaměřuje na energetickou účinnost a Medfield, že bude velmi konkurenceschopný z hlediska životnosti baterie.

Rozvoj ...

Intel rozhovory Medfield: bude loď v telefonu a mají nejdelší dobu používání původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 07:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat