pondělí 14. února 2011

Lidé měli dobrý běh: Watson na debut na Ohrožení dnes

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/humans-had-a-good-run-watson-to-debut-on-jeopardy-tonight/:
Dnes, zítra, a 16. jsou osudové dny: IBM Watson Superpočítač půjde hlava k hlavě s Bradem Rutter a Ken Jennings v této hloupé, člověk-vymyslel hru říkáme ohrožení. To slibuje, že se některé kickass TV, přinejmenším, a historická událost, pokud Watson může převážit nad jeho masité soutěže. Dva zápasy, které jsou rozloženy do tří dnů, byl pre-nahraný, tak Ken, Brad, Alex a Watson již znají výsledek, ale udělali docela dobrou práci udržet tajemství tak daleko. Doufejme, že oni mohou držet jazyk za zuby, dokud devatenáct hodin-ish tento večer (zkontrolujte místní výpisy po určitou dobu). Potřebujete něco, aby vám obsazené do té doby? Podívejte se na velký Esquire funkce na Ken Jennings na odkaz Více pokrytí níže. Jo, a nenechte si ujít naše zpravodajství z minulého měsíce náhled zápas .

Lidé měli dobrý běh: Watson na debut na večer obvinění původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 12:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ohrožení , IBM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat