pondělí 14. února 2011

NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)
Lego Mindstorms NXT je robotický demokratizace, DIY navrhování pro Everyman, ale je přilepená pouze s technologií Bluetooth nebo IR bezdrátových může dát trochu klapky na rovnostářských cílů. Nic víc. Dexter průmysl (který předtím nám přinesl sluneční-poháněl Mindstorms ) vytvořil NXTBee, který používá XBee rádio posílat data mnohem dále: 300 stop za základ 55 amerických dolarů NXTBee, až do míle, pokud se rozhodnete pro 78 dolarů NXTBee-PRO . Budete pravděpodobně potřebovat dvě věci, i když, takže ujistěte se, že rozpočet. Tam je určitě nějaké zpoždění evidentní v video dalekonosný auta RC níže, ale nejsme si jisti, jestli je to bezdrátově nebo samotný stroj. Bez ohledu na to, že je určitě design problém, který nezabrání tomu, abyste od baví s tímto.

Pokračovat ve čtení NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)

NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video) původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dexter Industries | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat