pondělí 14. února 2011

Motorola aktualizace MOTOBLUR a Media Link klient pro Mac a PC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/motorola-updates-motoblur-and-media-link-client-for-macs-and-pcs/:
Pár změn pro Motorola dnes ráno. První na řadě je nová verze iTunes Link Moto Media synchronizační software. Media Link verze 1.5 je nyní k dispozici pro uživatele počítačů Mac nebo v březnu pro béžové krabice parta. Ještě důležitější je, snad, je nová verze MOTOBLUR se zvýšenou umístění, zpráv, hudby a galerie rysy. Nový Připojeno Hudba službu nabízí streaming texty a sociální aspekt, který vám umožní sledovat stopy jsou vaši přátelé poslouchat. Připojena Galerie spojuje své fotografie a videa s přáteli online 'alba z lokalit, jako je Facebook, Flickr, Photobucket, Picasa a. Aloga, zatím, je-MOTOBLUR integrované umístění-spustil push platforma, která poskytuje třetí strana-vydavatelé se informace o vaší poloze, identity, a sociální vztahy. Cílem je nabídnout uživatelům non-rušivé informace o místech, události, nebo výhodné pro "kanály" si zvolí. Podívejte se na nové MOTOBLUR přijít na "nedávno oznámila zařízení", jako Cliq 2 a Atrix 4G . Úplné podrobnosti v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení Motorola aktualizace MOTOBLUR a Media Link klient pro Mac a PC

Motorola aktualizace MOTOBLUR a Media Link klient pro Mac a PC původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 04:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat