pondělí 14. února 2011

Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Hledík

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm má zřejmě přišel na to, co to znamená dostat Netflix Android, oznamovat "budoucí zařízení" s jeho Snapdragon procesory mobilní (stejně jako LG Revolution ) bude splňovat všechny požadavky na DRM hodinky okamžitě . Bohužel, že se nezdá nevěstí nic dobrého pro své stávající Android zařízení, ale alespoň budoucí telefony nebudou muset podívat na Windows Phone 7 a IOS se závistí. Kromě klíč balíček pro výrobce Netflix podporu v jejich zařízení, ale také slibuje spoustu věnované dekódování moci zvýšit výdrž baterie a zvýšení kvality obrazu, které lze pozorovat, jak to dema app Netflix (doufám, oni přinesli jejich vlastní proxy) na Mobile World Kongres tento týden.

Pokračovat ve čtení Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Hledík

Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Snapdragon původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VentureBeat | zdroje Qualcomm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat