pondělí 14. února 2011

Inhabitat je týden v zelených: nebezpečí LED osvětlení, sebeléčení nanotechnologie, a sprej-na solární energii

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/inhabitats-week-in-green-the-dangers-of-led-lighting-self-hea/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat vrhnout světlo na příští generaci solární energie, jak jsme předvedla sprej-na film schopen generovat 300% více energie než tradiční fotovoltaiku a nové plemeno nanotechnologií buněk , které mohou léčit sami, jako jsou rostliny. Nové projekty biopaliv také zoral půdu na celém světě jako USA začal stavbu na svůj první komerční biopaliva rostlin a Kanadě modernizované odpad rostlinného být poháněn sodou a pivo . A další farticle, ehm, článek se týká projektu v Greenpoint, Brooklyn , že bere výsledek výsledky těchto nápojů (metan) a změní to na palivo.

Také jsme rozhovor energetické účinnosti expert David Johnston, kteří se podělili o 5 tipů, které by mohly snížit svůj účet za elektřinu až o 50 procent. A na kyselejší účinnosti energie na vědomí, byli jsme zděšeni, aby tato nová studie, která zjistila, že LED diody, jako kompaktních zářivek, také obsahují nebezpečné množství karcinogenní toxiny. velkých (nebo bychom měli říci, BIG) architektura novinky týdne bylo odhalení z Bjarke Ingels Group šikmé obytné pyramida pro Manhattanu.

V dopravě novinky, Nissan odhalil plány na zavedení své Tesla-trouncing ESFLOW elektrický supersport na Ženevském autosalonu, přičemž Chevrolet Volt oznámil, že bude dostávat 5.000 dolarů slevu na dani v Kalifornii. Také jsme tleskali vlády USA 53000000000 dolarů plánu nastartovat vysokorychlostní železnice, zatímco republikáni uzdravil proti pohybu směrem k účinnější infrastruktury.

Také předvedla několik příkladů stylový přenosný ekologických technologií - sada bio senzorů , které zlepšují fyzickou a emocionální zdraví, a pár GPS-dát sníh brýle , které jsou ideální pro drcení přes nezmapované území. Nakonec jsme sdíleli 10 zelená IPAD případy , které jsou ideální pro ochranu vašeho e-reader od bouřlivé zimní počasí.

Inhabitat je týden v zelených: nebezpečí LED osvětlení, sebeléčení nanotechnologie, a sprej-na solární energii původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 22:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat