pondělí 14. února 2011

Adobe Flash 10,2 říká, že přichází na mobilní telefony brzy, nabízí kruhový objezd potvrzení voštinová pro smartphony

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/adobe-says-flash-10-2-coming-to-handsets-soon-offers-roundabout/:
Google to už notoricky málomluvný o tom, zda voštinová přijde na mobilní telefony, ale můžeme se dostali naši odpověď na nedávné události Adobe, jako Flash Platform Manager Anup Murarka nám říká, Flash 10.2 přijede jak tablety a chytré telefony ", v další několik týdnů. " Přijít znovu? Vidíte, Adobe Flash 10,2 používá méně CPU cyklů pro přehrávání video web, poskytující lepší životnost baterie v Android zařízení, ale Adobe nám řekl, že nemůže podpořit funkci v dřívějších verzích Android OS s tím, že Google měl konkrétně přidat nové možnosti v voštinová nechat Flash 10,2 plně využít hardware. Stručně řečeno, pokud Flash 10,2 vyžaduje Android 3.0 a Flash 10,2 směřuje na telefony, tranzitivní vlastnost rovnosti vyplývá, že Android 3,0 objeví na smartphonů stejně. QED. Naše algebra učitel by byl tak pyšný.

V související zprávy, jak Flash a Adobe AIR se zdají být vede docela dobře v mobilní aréně tak daleko, jako zprávy, že Adobe AIR je v současné době více než 84.000.000 smartphonů a tablety - více než 200 milionů těchto zařízení připravené pro cross- Platforma aplikace do konce roku - a Flash byla odeslána na 20 milionů přístrojů přes 35 různých modelů (dvanáct procent všech smartphonů, říká Adobe) s 50 novými Flash-připravený tablety naplánován objevit se v roce 2011. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe Flash 10,2 říká, že přichází na mobilní telefony brzy, nabízí kruhový objezd potvrzení voštinová pro smartphony

Adobe Flash 10,2 říká, že přichází na mobilní telefony brzy, nabízí kruhový objezd potvrzení voštinová pro smartphony původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 01:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat