pondělí 14. února 2011

LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony vstup do strany brzy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Právě jsme snesl cestu přes Fulton inovací stojí zde na MWC a našel, seděl vedle známých světlo-nahoru obilí box , zvláštní verze Verizon LTE sítě na koni-LG revoluce. Silnější než jeho CES oznámil- protipól (pouze 1,5 mm, v případě, že Fulton opakování mají být věřil), tato revoluce nabízí bezdrátové nabíjení Qi -kompatibilní zpět, což se děje jít velmi pěkně s Verizon-značkové indukční nabíjecí stanice. Můžete rozsahu působnosti ty v galerii níže. Jsme řekl zadní kryt, který dělá to možné, bude k dispozici jako příslušenství v příštích 30 až 60 dny, ale vzrušení pro nás byl v jednání, že Samsung má také neohlášené telefon, který bude obsahovat podobné add-on, který bude přistání ve stejném časovém rozmezí. Zatímco na stánku, jsme také ukázal, zadní kryt na HTC Thunderbolt - byli jsme neřekli Thunderbolt bude dělat, jako je revoluce a dostává své vlastní robustní bezdrátové nabíjecí adaptér, ale nebuďte překvapeni, když to dělá.

Pokračovat ve čtení LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony vstup do strany brzy

LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony spojující strana brzy původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 15:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat