pondělí 14. února 2011

Powertrekk poplatky miniaplikace přes USB, pomocí jednoho palivových článků a jeden Li-ion baterie (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/powertrekk-charges-gadgets-over-usb-using-one-fuel-cell-and-one/:
Přenosné mobilní nabíječky pohonných hmot jsou už léta, ale každý vypadá, že má v lasered na jeden důležitý kvalitní tak daleko, jako za rozumnou cenu , snadné doplňování systému , a slušné množství energie , ale nikdy se všechny výše uvedené. No, to nevypadá jako to Powertrekk MyFC je celý balík buď, ale dost sladký hledat věci, které drží nejen jednorázové sodného silicid kontejner vytvářet vodík (který pak dostane recombined s kyslíkem v proton výměna membrány k výrobě elektřiny, 1000mAh využitelné), ale také 1600mAh Li-Ion baterií, která může poskytnout až na jeden zesilovač šťávy. Tímto způsobem máte záložní baterie, pokud ztratíte svůj plechovky vílí prach, a buffer pro palivové články příliš, což vám umožní udržet ty volty v práškové formě nebo elektrochemickou místo rozvážka kolem výbušného vodíku - což je vždy příjemný bonus, když si o tom myslíte. Škoda, není slovo, o ceně ještě docela, ale můžete vidět, jak to všechno funguje ve videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Powertrekk poplatky miniaplikace přes USB, pomocí jednoho palivových článků a jeden Li-ion baterie (video)

Powertrekk poplatky miniaplikace přes USB, pomocí jednoho palivových článků a jeden Li-ion baterie (video) původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 18:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Powertrekk | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat