pondělí 14. února 2011

Apple údajně jedná s Samsung koupit 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponentů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/:
To není jasné, jestli je to spojené s tímto tajemným 3,9 miliard dolarů " strategickou investici ", nebo ne, ale vypadá to, že Apple by mohlo být asi hodit některé vážné hotovost směr Samsung. Podle zprávy zveřejněné v Korea Economic Daily, je Apple očekává, že nákup některých 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponent od společnosti Samsung se v tomto roce, včetně displeje, aplikace procesory, a NAND flash čipy - to vše určené pro použití v telefonech iPhone a iPads. Jako papír poznámky, by se Apple stal Samsung jeden největší zákazník v případě, že dohoda projde, ačkoli dva zřejmě nejsou cizí masivní nabídky - Apple již běží skvěle Samsung paměti flash dodává suché několikrát .

Apple údajně jedná s Samsung koupit 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponent původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat