pondělí 14. února 2011

Sony Shuhei Yoshida kapky nějaké znalosti NGP: PSP lepení kolem, PS3 hry snadno do přístavu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/sonys-shuhei-yoshida-drops-some-ngp-knowledge-psp-sticking-aro/:
Podrobnosti o-gen Sony je další přenosné Playstation, NGP, byly vzácné, protože jsme hovořili s SCEA předseda-generální ředitel Jack Tretton o novém zařízení. Nicméně, v rozhovoru v nadcházejícím vydání EDG e, Shuhei Yoshida - kdo se stane být prezident SCEA Worldwide Studios - odhalila několik tidbits o to NGP strategie Sony (bohužel ještě žádný oficiální cena ). Zdá se, že se bude držet kolem PSP i po vydání NGP to kvůli vysoké poptávce po starších handheld, nemluvě o nižší ceně. Pro ty z vás, obavy o nedostatek titulů při debutu na NGP - la PS3 - nebojte se, jak Yoshida uvedl, že přenesení hry na PS3 byl cíl od samého počátku a procesu bude jednoduché (relativně řečeno, samozřejmě). Spojit, aby se tlačit, aby se NGP vývoje životního prostředí "tak jednoduché, jak je to možné," a my doufáme, vidět spoustu dostupných titulů na zařízení vydání. Ach jo, Yoshida-san také řekl, že NGP je právě konzole codename, a skutečné jméno bude oznámeno později v tomto roce - PSP2 právě nedrží na jazyku, teď ne?

Sony Shuhei Yoshida kapky nějaké znalosti NGP: PSP lepení kolem, PS3 hry snadno port původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 17:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CVG (1) , (2) , Videogamer.com | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat