pondělí 14. února 2011

Acer Smart Iconia hands-on (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/acer-iconia-smart-hands-on-video/:
No, vy se díváte na to, co nakonec zapnutý ! Jo, Acer přinesl své 4,8-palcové telefon / tableta na MWC , a nejen to je konečně připravena předvést, že krásné rozlišení 1024 x 480-rozlišení displeje, ale také dal to pravé jméno - to je nyní Iconia Smart. Pro ty z vás, kteří nejsou obeznámeni s Acer "100 procent telefonu 100 procent tableta", který byl představen již v listopadu , to balení procesor Snapdragon, Android 2.3, a je řekl, aby přichází do amerického nosiče někdy v dubnu .

Nyní, když jsme všichni až do rychlosti na detaily, jsme připraveni vám říct, že přístroj je docela v pohodě jeden. Je to zřejmě bude pro ty, kteří s velkými kapsami - je to jedna dlouhá telefon - ale s vysokým rozlišením 4,8-palcový širokoúhlý panel je neuvěřitelně jedinečné a příjemné pro prohlížení obrázků a filmů. Skutečný pocit telefonu je docela dobrý - je to z především z plastu, ale hranice obklopující displej vypadal, že je vyroben z nějakého druhu kovu. Jak jsme na vědomí, ve videu, čtyři tlačítka vypadají jako by byly v jedné rovině s rámečkem, ale oni jsou vlastně docela tuhý fyzická tlačítka. Tak, jak je to software? Přirozeně Acer přijatých k stahování kůže Gingerbread trochu sem - tam je sortiment widgety Acer, jakož i vybavil úvodní obrazovce vidíte na obrázku výše. To znamená, že jsme skutečně rádi hezké webové stránky společnosti Acer a mediální kolotoč widget. Hit přestávku na krátkou hands-na video.

Pokračovat ve čtení Acer Smart Iconia hands-on (video)

Acer Smart Iconia hands-on (video) původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 12:07:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat