pondělí 14. února 2011

IPhone nano se zřeknout místního úložiště? Zdravý rozum říká, že 'ne'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
No, MWC je v plném proudu, kde se lidi jako LG, Samsung, Sony a Nokia proudí jejich duše se před námi ve formě zařízení. Takže, samozřejmě, jsou zvěsti o víření ... iPhone nano. V reakci na Wall Street Journal 's velký příběh , Kult Mac je prohlašovat, že nějaké další informace uvnitř ze zdroje s "velkým traťový rekord." Hlavní myšlenkou je, že iPhone nano by se spoléhat na oblaku do takové míry, že zařízení by ve skutečnosti neměli žádné lokální ukládání mluvit, mimo vyrovnávací paměti streamingu. To by samozřejmě měly jít ruku v ruce s MobileMe / Lala-poháněl streamování hudebních služeb, a vedla k významným úsporám nákladů složky (flash paměti je stále dost spendy). I když to zní jako krásný sen, to nedává moc smysl v roce 2011. Streamování veškerou hudbu a další média přes limitovaného 3G připojení nezní příliš spotřebitele-přátelský, a tam jsou ještě spousta situací, kdy mají pěkný offline skrýš hudby je zachránce. Ale je tu větší problém: kam umístit vaše aplikace bez místního úložiště? Android Historické nedostatek skladovacích app opravdu trochu ji do zadku, a máme pochybnosti Apple chce jít dolů, že cestou. Jistě, můžeme vidět 4 GB nebo tak ultracheap zařízení, se silná závislost na streamování médií (mnoho lidí si většinu z jejich hudby z Pandory v těchto dnech, tak jako tak), ale paměť-volný iPhone prostě nezní možné na tomto místě v čase.

IPhone nano se zřeknout místního úložiště? Zdravý rozum říká, že 'ne' původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kult Mac | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat