pondělí 14. února 2011

Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Nedostal kolem využití Best Buy nové Bieber / Ozzy-podporoval program Buy Back před post-Super Bowl zdarma-pro-všechny lhůta uplynula 12. února? Pak to vypadá, že máte štěstí - společnosti, právě oznámila, že je to rozšíření bezplatné nabídky až do 26.února. Na rozdíl od stejně jako předchozí reklamní kampaň, která působí na celou škálu elektroniky, nicméně, toto poslední rozšíření se vztahuje pouze na smartphony a tablety, které se ale můžete samozřejmě i nadále koupit Buy Back pokrytí pro další zařízení (notebook nebo netbook poběží vám 69,99 dolarů). Ti, kteří se rozhodnou pro to budou moci prodávat své zařízení zpět do Best Buy za "až" 50 procent z původní kupní ceny, kterou si přirozeně dostávají v podobě Best Buy dárkové karty. Lepší než eBay? Možná, že ne - ale není to nejhorší možnost mít zároveň je to zdarma. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února

Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února původně objevila na Engadget na po. 14.února 2011 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat