pondělí 24. ledna 2011

Exkluzivně: Barnes & Noble vyřazení kout 3G, cituje nedostatečné hromadné poptávky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble lze prodávat milióny výrobků kout , ale je to znít jako 3G varianta není opravdu udělal své strany pomoci tyto údaje. Obdrželi jsme svědectví od uvnitř B & N, že kout je přerušena, v souvislosti s prodejem zdánlivě pokračovat až do vyčerpání zásoby. Outfit je povzbuzující obchodními partnery na neposlal žádnou "hromadné žádosti" pro kout 3G, protože prostě "nebudou dostatečné množství na splnění těchto příkazů." Samozřejmě, my jsme řekli, že firma nikdy skutečně obdržela obrovské množství kout 3G hromadné objednávky začít, takže možná WiFi je opravdu všude v těchto dnech. V každém případě, urvat si kout 3G post-spěch, pokud jste myslel, že je nad - jakmile jsou pryč, jsou pryč nadobro. Nebo můžete počkat na next-gen verzi s displejem Pearl . Jen říkám '.

Exkluzivně: Barnes & Noble vyřazení kout 3G, cituje nedostatečné hromadné poptávky původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 17:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat