pondělí 24. ledna 2011

Zelrix elektronický anti-migrény patch míří do FDA pro přezkum

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/zelrix-electronic-anti-migraine-patch-heads-to-the-fda-for-revie/:
Viděli jsme některé elektronické zařízení, které slibují, že léčit migrény v minulosti, ale je NuPathe Zelrix patch určitě se zdá být mezi nejpraktičtější, a je to jen dostali o krok blíže na trh v USA. Společnost nedávno oznámila, že FDA přijal jeho podání pro nové drogy, a říká, že teď má cílové datum 29. srpna 2011 pro FDA tento přezkum dokončit. Pokud jde o opravu sám, je to jeden-použití náplast, která se opírá o mírný elektrický proud, aby "aktivně dopravy" anti-migrénu lék sumatriptan přes kůži v procesu zvaném iontoforéza. To, NuPathe říká, a to nejen umožňuje více konzistentní a kontrolovaná dodávka drogy, ale také obchází nevolnost a zvracení, které mohou nastat, když se vezme léky ústně - které společnost bere na vědomí, může být dost způsobit, že některé lidi, aby se zabránilo brát léky dohromady. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Zelrix elektronický anti-migrény patch míří do FDA pro přezkum

Zelrix elektronický anti-migrény patch míří do FDA pro přezkum původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 23:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MedGadget | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat