pondělí 24. ledna 2011

Grace Digitální pramice WiFi rádio na bezdrátový systém reproduktorů knihovničku, nemůže uniknout Reciva ducha

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/grace-digital-punts-wifi-radio-into-a-wireless-bookshelf-speaker/:
Stačí, když jsme si mysleli, Grace Digitální audio se obrátil nový, touch-přátelský list , společnost je zpět s dalším rádiem internet WiFi, která používá frustrující Reciva rozhraní . Nemůžeme říct, že jsme rádi, ale firma je nového 250 dolary bezdrátová stereo mikrosystém má jednu novou funkci, která by mohla být stojí mimo kontrolu - je dodáván s dvojicí reproduktorů, které hezký regálu připojit přes éter stejně. Tentokrát se můžete nejen připojit k domácí bezdrátové síti (nebo pomocná media player) a strhnout spoustu melodií od typické škálu služeb - včetně Pandora, Live365 a Sirius XM - ale poslouchat stereo i když snad skrývá, že ošklivé čtyři-line LCD a jeho protivný hnízda nabídek od někdy znepokojující váš názor.

Pokračovat ve čtení Grace Digitální pramice WiFi rádio v bezdrátový systém reproduktorů knihovničku, nemůže uniknout Reciva ducha

Grace Digitální pramice WiFi rádio v bezdrátový systém reproduktorů knihovničku, nemůže uniknout Reciva duch původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 18:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Grace Digitální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat