pondělí 24. ledna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: self-držet vzducholodi, svetry turbíny základny a Sahary sluneční oázu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/inhabitats-week-in-green-self-sustaining-airships-turbine-bas/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden otevřel se vzrušující zprávou, že Norsko a Jordánsko podepsaly dohodu vytvořit prosperující sluneční oázu v spalující saharské pouště. Indie také dělal vlny jako oni oznámili první přílivové elektrárny v Asii , a my jsme se podívat na větrné elektrárny nové technologie , která se vyhýbá hlučné turbíny pro piezoelektrické podložky. Také jsme zaokrouhleno nahoru náš oblíbený vítr-poháněl gadgety, které se rána , a nebudete věřit, nejnovější extrémní sport: větrné turbíny BASE jumping !

V dalších novinek, zelená doprava vzal do nebe, jak jsme předvedla futuristické vzducholoď, která generuje vlastní palivo a vodík-poháněl UAV, který může zůstat ve vzduchu po dobu až jednoho týdne. Mezitím, zpátky na Zemi jsme slyšeli několik významných auto vyrábí, aby vzrušující oznámení jako Chevrolet představil tech, které by mohly zdvojnásobit Volt životnost baterie a Toyota zdvihne opona na modernizovaných elektrický motor , který vyžaduje méně vzácných zemin.

Tento týden jsme také zářil světlo na světě energie-účinné osvětlení s naší zelené osvětlení 101 průvodce , a my jsme byli oslepeni brilantnost Traxler je repurposed Mischer stolní lampy Relumine . Konečně, z oblasti nositelný tech jsme přinesli sluneční-poháněl Androcell batoh , který zálohuje data, a my jsme testovali šikovný abecedy flash karty app pro tech-důvtipný mrňousů.

Inhabitat Týdne v zelené: self-držet vzducholodi, základní svetry turbíny, a Sahara se sluneční oázu původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat