pondělí 24. ledna 2011

McDonald začít přijímat bezkontaktní platby VISA ve všech restauracích Velké Británii letos v létě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/mcdonalds-to-start-accepting-contactless-visa-payments-in-all-u/:
Spojené království má již velký starý investice do bezkontaktní technologie s úspěšným Oystercard Londýně režimu cestování spíše, ale teď je celý království může dostat chuť na vzdušné platby díky nové iniciativě z McDonaldu a Visa . Dva obři obchodu spojují, aby NFC technologií pro všechny bývalé na 1.200 restaurací rychlého občerstvení ve Spojeném království, což hlad Britové platit za jídlo stojí až 15 liber tím, že prostě mávali kreditní karty před do Obi-wan -styl. Samozřejmě, že skutečné vzrušení z takového ve velkém měřítku šíření NFC je potenciál pro využití těchto automatizovaných pokladen s Nexus S (který má čip NFC postaven přímo v ) a dalších zařízení přichází v tomto roce, které vypadají nastavit funkci technologie . Tak jo, Visa, že bude lepší tvrdě pracuje na dávat dohromady nějaké mobilní aplikace.

[Díky, Steve]

McDonald začít přijímat bezkontaktní platby VISA ve všech restauracích Velké Británii letos v létě původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 05:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Mirror | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat