pondělí 24. ledna 2011

TankChair považuje za příliš těžké k použití na ulicích Spojeného království, postižený muž se stává marketing spása (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/tankchair-deemed-too-heavy-to-use-on-uk-streets-disabled-man-be/:
Zatímco my údaj, že obří běhounu-ovládat invalidní vozíky nemají žádné potíže s prodejem samotných zdravotně postižených muž jménem Jim Starr pomáhá jim po své veselé cestě - příběh o jeho TankChair byl odmítnut pro pouliční použití orgány Spojeného království dává společnosti dostatek bezplatná inzerce. To není, že bychom se necítí zdravotně postižených otec dvou, a doufáme, že se dostane k použití jeho snow-drcení, beach-rmutování invalidní vozík v klidu - je to prostě nijak zvlášť překvapující, že non-standard vozidlo by bylo nezákonné pro použití na veřejných silnicích, a jak uvidíte na videu po přestávce, zákon se nezdá být zádržných mu žádný.

Pokračovat ve čtení TankChair považuje za příliš těžké k použití na ulicích Spojeného království, postižený muž se stává marketing spása (video)

TankChair považuje za příliš těžké k použití na ulicích Spojeného království, postižený muž se stává marketing spása (video) původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 00:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Fark | zdroje Novinky Limited (Merkur) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat