pondělí 24. ledna 2011

Neverware je Juicebox 100 ždímá nový život do stárnutí školních počítačích (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/neverwares-juicebox-100-squeezes-new-life-into-aging-school-com/:
Váš typický školní počítač asi není stroj byste chtěli používat na denní bázi - trvale zaspali, pokud jde o technologie, protože učitelé si nemohou dovolit Smokin 'hot grafických karet a procesorů primo rok co rok. Rozpočty a z toho vyplývající nechuť nevyhnutelně vedlo k zatuchlý hardware, který pak pokračuje zastaralý ... ale malá spuštění tzv. Neverware si myslí, že může ukončit cyklus běda s virtualizační technologií. Jeho jediný výrobek, Juicebox A100, může sloužit až sto Windows 7 virtuální desktopy na stávající hardware, skoro bez ohledu na jeho věk - všechny počítače potřebujete, je funkční LAN konektor, 500 MHz procesor a 128 MB paměti, takže školy mohou mít jejich béžové krabice a jen upgrade Juicebox místo. Zakladatel Jonathan HEFTER nemá ceny vypracovali ještě - a jeho malá společnost má pouze tři z krabic pracuje v současné době - ale on pilotoval technologie v páru škol a plánuje beta brzy - po celou dobu snění o tom, jak naše hory e-odpadu by mohlo být přeměněn na užitečné počítačů pro chudší národy světa. Hodně štěstí, kámo! Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Neverware je Juicebox 100 ždímá nový život do stárnutí školních počítačích (video)

Neverware je Juicebox 100 ždímá nový život do stárnutí školních počítačích (video) původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 08:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pozorovatel , Další webu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat