pondělí 24. ledna 2011

Windows 7 Telefon jailbreak vývojářů 'skutečně nadšený' podle plánu společnosti Microsoft

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft to už hraje to opravdu cool s rodící Windows Phone 7 hackerské komunity tak daleko, což je vítězný nich přátelé v nejrůznějších významných míst - v neposlední řadě je ChevronWP7 tým sám. První kluci rozdělit platforma otevřená pro homebrew aplikace byla nedávno vyzval k Redmond pro powwow s klukama na starosti, a zdá se, že setkání bylo plodné přinejmenším, ačkoli hodně z toho, co viděli, byl pod NDA, říkají jsou to "opravdu nadšeni", tím, co Microsoft má v pracích. Navíc, Microsoft byl tak laskav, aby tým heads-up, že nadcházející platformu aktualizace by narušila stávající ChevronWP7 nástroj, když tvrdí, že jsou "spolupráci se společností Microsoft o prozatímní řešení, které bude i nadále podporovat homebrew vývoj po aktualizaci . " Vzhledem k tomu, že jsem už natáhl jailbreaker mimořádný geohot stejně, je jasné, že Microsoft nevěří, že se jedná o černou-a-bílé situace - ChevronWP7 kluci si myslí, homebrew má místo někde na platformě budoucnosti, to jen zbývá být viděn, jak to bude hrát ven.

Windows 7 Telefon jailbreak vývojářů 'skutečně nadšený' podle jeho plánu Microsoft původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GeekSmack | zdroje ChevronWP7 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat