pondělí 24. ledna 2011

Verizon ladění low-end data plány, pomocí '3 rozdíl G 'na příplatek k LTE

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
No, to netrvalo dlouho vůbec: vypadá jako Verizon, je odrovnat svou 15 dolarů datový tarif 150megabajt pro smartphony celkem, místo toho corralling lidé do 30 dolarů neomezené možnosti. Samozřejmě, že s nárůstem dat-hladový smartphone aplikace na Android ( a brzy, iPhone ), 250 megabajty za měsíc používání je stále méně a méně přiměřenou ze dne na den, takže nemůžeme říci, že jsme strašně překvapilo. Mezitím, 9,99 dolarů 25MB funkce telefonu data možností je dostat ránu až 75MB s 10 dolarů za 75 MB nadsazení, mírný pokles z 20 centů / nadsazení MB, že tito zákazníci se zabývají v současné době. Nakonec zjistíte, že 30 dolarů neomezené plán je nyní kvalifikováno jako vztahující se na "vlastnost telefonů a smartphonů 3G", nikoli pouze "chytré telefony", jak oni byli předtím - kývnutí na skutečnost, že Verizon nadcházející LTE telefonů nebude nárok na stejnou cenu. Co si myslíte, že jste byli bude planoucí na Thunderbolt na 20 nebo 30Mbps bez péče ve světě?

[Díky, anonymní sázkař]

Verizon ladění low-end data plány, pomocí '3 G 'rozdílu na příplatek k LTE původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat