pondělí 24. ledna 2011

Magic Box MagSafe mod kit přináší externí baterie zpět do vašeho počítače Mac (některé požadované sestavy)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
To není zrovna pájecí pistole za úsvitu , ale vypadá to, HyperMac prochází několik přemetů, aby zajistila, že její produkty, zůstanou na trhu, aniž by porušilo právní tým na Apple. První tam byl auto HyperJuice / letecké adaptér , a nyní Magic Box bere věci do ještě invazivní úrovni. První krok: snížit napájecí kabel od napájení vašeho Mac adaptér MagSafe na polovinu. Druhý krok: krmivo kabel, který můžete snížit na polovinu do MagicBox ... a nyní máte svou vlastní HyperMac baterie pro ty, extra-dlouhá liveblogging zasedání. Zdá se, že mrtvý jednoduché, ne? A v současné době, je společnost přihodil zdarma autonabíječky dohodu přisladit. K dispozici za 50 dolarů v březnu.

Magic Box MagSafe mod kit přináší externí baterie zpět do vašeho počítače Mac (některé požadované sestavy), původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje HyperMac | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat