pondělí 24. ledna 2011

Daimler a BYD na GOLF auto na elektrický pohon se blíží k dokončení?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/daimler-and-byds-golf-electric-car-getting-closer-to-completion/:
Daimler a BYD na GOLF auto na elektrický pohon se blíží k dokončení?
Daimler AG je samozřejmě nejlépe známý jako výrobce Mercedes-Benz vozidla, auta, která obvykle sedí k vyšším konci svých třídách. BYD , na druhé straně, je baterie, mobilní telefony, a levné vozy, které často vypadají hrozně, strašně moc jako ostatní, ale dražší. Podivné spojence, tyto, ale podle "dobře informovaný jedinec" citoval The Wall Street Journal dva jsou stále blíže k dokončení plánů pro elektrické vozidlo, zmrazení návrhu před výrobou začít ke konci roku 2012. Auto je řekl, aby byl nazýván GOLF, stojící za Green, kyslík, světlo a přátelství - i když, že by L i dvojité pro daný Spor VW už prodává své Golf v Číně. Toto partnerství je podobné tomu, co dělá BMW, Brilliance pracuje s Čínou automobilový prosadit se do potenciálně čínský trh EV, který se již začíná zahřívat a měla by tak činit i nadále v příštích letech.

Daimler a BYD na GOLF auto na elektrický pohon se blíží k dokončení? původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 08:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pravda o autech | zdroje Čína v reálném čase zprávy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat