pondělí 24. ledna 2011

Genovation G2 se snaží být co nejzelenější můžete řídit, bude z obnovitelných zdrojů a recyklovaných částí

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/genovation-g2-aims-to-be-the-greenest-thing-you-can-drive-will/:
Jedna velká problémový bod pro ty, kteří stále nechtějí přijmout eko-šetrné pověření elektrických vozidel, je nepopiratelným faktem, že budova stojí spoustu EV v oblasti zdrojů a energetické využití. Doufat, že proti této obavy, Genovation pracuje na vývoji nového G2 auto na elektrický pohon (G1 byl Ford Focus upravený s off-the-policové díly pro provoz na baterie), který bude usilovat o maximalizaci využití obnovitelných zdrojů a recyklovaných materiálů v jeho stavbu. Je to jen dokončila první fázi svého vývoje, kdy-velikost modely čtvrtletí byl postaven Tata Technologies a spoustu simulace, analýzy a zkoušky byly běh. Fáze dva a tři bude zahrnovat vybudování funkčních prototypů a pre-výroba silničních vozidel, s fází čtyři pravděpodobně být počátek našeho udržitelného života utopie.

Pokračovat ve čtení Genovation G2 se snaží být co nejzelenější můžete řídit, bude z obnovitelných zdrojů a recyklovaných částí

Genovation G2 se snaží být co nejzelenější můžete řídit, bude z obnovitelných zdrojů a recyklovaných částí původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 05:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat