pondělí 24. ledna 2011

LED světlomety můžete přidat až šest kilometrů elektrického vozidla řady

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/led-headlights-can-add-up-to-six-miles-of-electric-vehicle-range/:
LED osvětlení je možné přidat až šest kilometrů elektrického vozidla řady
Byli jsme mapovat průběh in-domácí osvětlení, CFL nahradí žárovky, ale samy o sobě pomalu pěší cestu zastaralost jako LED žárovky získat levnější a běžnější. Je to téměř stejné, na přední osvětlení vozidla, s LED převzetí více a více Automotive Lighting, a teď Osram Sylvania nám dává další důvod, aby se to stalo dříve. LED žárovky může poskytnout stejné množství světla jako tradiční žárovky auto s méně než 25 procent energie čerpat. Na plyn-poháněl auto to není tak velký problém, kde jsou LED diody se používají především z důvodu výhod, jako je chladnější temps, delší životnost a větší stylistickou svobodu, ale na EV, že snížení odběru proudu může nabídnout stejně jako šest míle zvýšit v rozsahu na jedno nabití. Které nemusí znít jako hodně, ale pokud jste někdy dojdou šťávy pět mil od domova můžete jen změnit názor.

Pokračovat ve čtení LED světlomety můžete přidat až šest kilometrů elektrického vozidla řady

LED světlomety můžete přidat až šest kilometrů elektrického vozidla řady původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 09:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat