pondělí 24. ledna 2011

Robo-kytara ostuda! Gibson Firebird otevření X platformu vývojářům třetích stran, App Store bezprostřední

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Viděli jsme budoucnost kytary, a to je App Store. Alespoň, že to, co Gibson by nás rádi přesvědčili, jak to oznamuje, že je to otevření Pure-analogové motoru a celého Firebird X platformu pro třetí strany vývojářů. Nevěděl, že je to platforma, viď? Myslel jsem, že to bylo více než-ceny kytaru s vlastnostmi, které jsme nepotřebovali (a vřeteníku jsme nijak zvlášť starat o)? Stejný zde. Zřejmě společnost bude brzy rozpoutání všechny druhy Pure-Analogový kytary na světě, ve všech různých cenových bodů. Nevíme, co to znamená pro rock'n'roll, i když jsme se docela jistý, že ten chlap od Muse již vlastní tři z nich. Hit zdroj odkaz pro všechny úžasné deets.

Robo-kytara ostuda! Gibson Firebird otevření X platformu vývojářům třetích stran, App Store bezprostřední původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gibson | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat