pondělí 24. ledna 2011

Bloom Elektrony 'pay-co-vy-konzumovat služby si myslí, že mimo Box

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/bloom-electrons-pay-what-you-consume-service-thinks-outside-the/:
Bloom Energy vhodně-titulovaný Bloom Box udělal dojem v loňském roce s hodně hooplah , čímž se likes Arnold Schwarzenegger a Colin Powell, aby jeho odhalení. Ale zatímco příslib účinné technologie palivových článků je skvělé pro eko-zlobil se a dokonce i dlouhodobý cent-pinč, střední-k-vysoký šest-číslo počáteční náklady limituje potenciální zákaznickou základnu pouze horní vrstva z hlediska životního prostředí vědomí. Cue Bloom Elektrony - místo plateb za Bloom Boxy a vlastnit je úplně, můžete pronájmu 2MW instalace žádné peníze dolů a platit pouze za elektrony, které používáte. 10-leté smlouvy je zapotřebí, což ano to dát svůj smartphone závazek k hanbě, ale Bloom doufá, že tento Credit Suisse / Silicon Valley Bank-couval s plánem otevírá dveře pro vzdělávací instituce a non-zisky, aby se připojily na telefonu. Tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Bloom Elektrony 'pay-co-vy-konzumovat služby si myslí, že mimo Box

Bloom Elektrony 'pay-co-vy-konzumovat služby si myslí, že mimo Box původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 10:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat