pondělí 24. ledna 2011

Monome Arc OSC Regulátor je jednoduchý, elegantní a drahý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/monome-arc-osc-controller-is-simple-elegant-and-expensive/:

Pokud nejste obeznámeni s monome , společnost navrhuje a staví unikátní, minimalistické řadiče v limitovaných edicích pro náročné hudební tvůrce se hluboko do kapsy. Společnost je nejnovější, Oblouk, má dvě eloxovaného frézované hliníkové knoflíky, kryt vyrobený z ořešáku černého (udržitelně sklizených v centrální Pensylvánii, samozřejmě), bezolovnaté desek s plošnými spoji a obvody, pocit skluzu rohož vyrobená z vlny koupil z malých farem v USA, a - no, to je docela hodně to. Ruční shromáždil na farmě v severní části státu New York, tento přístroj posílá OSC data do počítače přes USB. Každý knoflík je obklopeného prstencem 64 LED diod, a každý knoflík může být konfigurován pro muzikanta bez ohledu na vaše srdce touží. Na video (po přestávce) je spárován s řady Šedesát čtyři ovladače, aby se vzorek looper. Vypadá to jako legrace! Škoda, že to stojí víc, než naše nájemné za měsíc. K dispozici 18. února ve dvou knoflík ($ 500) a čtyři knoflík ($ 800) konfigurace.

[Díky, Zack]

Pokračovat ve čtení monome Arc OSC Regulátor je jednoduchý, elegantní a drahý

Monome Arc OSC regulátor je jednoduchý, elegantní a drahý původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 10:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Monome.org | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat