pondělí 24. ledna 2011

HP / Palm 9,7-palcový Topaz tablety užívat 1.2GHz Qualcomm MSM8660, 220 adreno GPU

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Vypadá to, že ti šeptá jsme slyšeli o HP Topaz s 1.2GHz procesor Qualcomm byla pravda. Lidí více než v před centrální právě vstřelil interní dokument podrobně předpokládané specifikace nadcházející HP 9,7-palcový tablet, a vypadá to, že výše uvedené CPU budou spojeny pomocí integrovaného adreno 220 GPU, 512 MB DDR2 paměti, Bluetooth 2.1 + EDR, front-čelí 1,3 megapixelovým fotoaparátem a dual-kapela 802.11b/g/n WiFi. Jsme řekl očekávat oleofobní Gorilla Sklo obrazovky se standardním rozlišením XGA (1024 x 768) rozlišení, možnosti 16GB, 32GB nebo 64GB skladování, volitelně WWAN, akcelerometr, gyroskop, světelný senzor, mikrofon a baterii, která se bude trvat asi osm hodin v ideálních okolností. Je přirozené, že webOS je na palubě, a my jsme slyšel, že WiFi-pouze model bude skutečně narazí na trhu v určitém okamžiku. Pokud jde o připojení verze? HSPA, LTE a CDMA varianty jsou říkalo, se první dvě by mohly být SIM-uzamčen, zatímco všechny tři nesou A-GPS.

Je třeba poznamenat, že tyto dokumenty byly zřejmě čerstvá jak loni na podzim, takže je vše jasně podléhají změnám. To znamená, že jsme kopat hlásí, že HP bude dělat vše pro to, aby plně podpořily Flash na tohle břidlice, a to může také zvážit partnerství s Blio pro digitální knihomolové v návštěvnosti. Samozřejmě, že cloud služeb je tvarování až bude obrovský problém, a to bude rozhodně podporovat indukční nabíjení prostřednictvím Touchstone v2. Tyto dokumenty také potvrzují to, co jsme slyšel o Klepněte pro sdílení, s druhým-gen Touchstone se zpracovávat i bezdrátové sdílení fotografií, bezdrátový audio streaming a postroje-video zdarma zářil (jen abychom jmenovali alespoň některé). Hit zdroj odkaz plné hubený, a nebojte se tlak HP přesunout 9.února o něco blíž k současnosti.

[Díky všem, kdo poslal to v]

HP / Palm 9,7-palcový Topaz tablety užívat 1.2GHz Qualcomm MSM8660, 220 adreno GPU původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Předem Centrální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat