pondělí 17. ledna 2011

Volvo platooning SARTRE vozy řídit sami, fušovat do existencialismu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/volvos-platooning-sartre-cars-drive-themselves-dabble-in-exist/:
Nárazník na dálnici je dost nebezpečná věc, a v některých případech může být ticketable trestný čin. V budoucnu, i když, mohlo by to být způsob, jak zmírnit dopravní přetížení a ke zvýšení palivových najetých kilometrů na dálnicích. V této masce je to jen platooning, něco, co jsme viděli GM to šílené futuristické EN-V tom, když jsme to vzal na projížďku v Las Vegas. Volvo je stále v na hru příliš, podílejících se na bezpečné cestě Vlaky evropských pro životní prostředí projektu, nebo Sartre. Je to výzkumný program hledá do standardní způsob, jak mít "vlaky" autonomních vozidel, které lze za sebou na dálnici. Profesionální vede cesta a ostatní vozy navzájem komunikovat, umožňující řidiči v těch následujících auta jednoduše kick zpět a číst noviny, pokud se jim líbí. Jedná se o projekt, který mohl být viděn na silnici za méně než 10 let, ale my jsme do té doby myšlení lidí bude možná muset najít něco jiného na čtení.

Galerie: Volvo platooning

Pokračovat ve čtení Volvo platooning SARTRE vozy řídit sami, fušovat do existencialismu (video)

Volvo platooning SARTRE vozy řídit sami, fušovat do existencialismu (video) původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 08:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat