pondělí 17. ledna 2011

Itálie je Mediaset se nejprve poslat 3D obsahu přes pozemní spojení, není ve skutečnosti 3D TV vysílání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/italys-mediaset-is-first-to-send-3d-content-over-terrestrial-co/:
Zatímco Mediaset se zdá být na první zprostředkovat 3D obsahu přes pozemní spojení, to není vlastně slouží k některé z 3D televize - to je "datacasting" nebo někdy-tak-pomalu stahování 3D filmy na set-top box, který můžete později konzumovat přímo z pevného disku, který obdrželi. Inovací je zde ve využívání náhradních rozhlasového vysílání v podstatě pramínek film do svého Motive Bestv STB - víme, je to bezvýznamnost pro většinu z vás kabel-a internet-připojený média mavens, ale je to jediný způsob, jak dodat 3D obsah méně rozvinutých zemí. Motiv je již v jednání s firmami v Latinské Americe, východní Evropy a Turecka o tom stejném, ale Itálie dostane cti být první s nabídkou 50 3D titulů na 3VOD služby Mediaset je. Podívejme se, co Azzurri myslet na to, co?

Itálie je Mediaset se nejprve poslat 3D obsahu přes pozemní spojení, není ve skutečnosti 3D TV vysílání původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat