pondělí 17. ledna 2011

Toyota pracuje na novém typu elektromotoru ve snaze uniknout závislosti na vzácných zemin

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/toyota-working-on-new-type-of-electric-motor-in-an-effort-to-esc/:
Toyota to není příliš spokojen se všeobecný nedostatek vzácných zemin minerálů a Číny blízko-monopolní přilnavost na světové zásoby, takže je to rozhodlo jednat, než bude příliš pozdě. Mluvčí společnosti byl citován jako pověst tvůrce Prius je usilovně pracuje na novém elektromotoru design, který by měl výrazně snížit (i když zdánlivě ne odstranit), že je třeba vzácné zeminy v jeho výrobě. Kromě toho, že z méně cen-těkavé materiály, je nový elektrický telegraf by měla být obecně levnější na výrobu. Další podrobnosti zatím nejsou k dispozici, ale doufáme, že se to změní na klasický případ chovu inovací nutnosti - že Prius C koncept zaslouží sadu vnitřní, které mohou držet krok s jeho odvážlivý exteriéru.

Toyota pracuje na novém typu elektromotoru ve snaze uniknout závislosti na kovy vzácných zemin původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 04:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Associated Press (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat