pondělí 17. ledna 2011

Spojené království má za cíl zlepšit přístup k technologii, internet s 98 liber PC Linux

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/uk-aims-to-improve-access-to-technology-internet-with-98-linux/:
Pamatuji si, když ve Velké Británii začalo distribuovat zdarma notebooků pro chudé školní děti s cílem povzbudit je, aby si on-line? No, nové, střídmější Vláda má nyní na starosti, a zatímco původní systém byl vyhozen, dnes jsme jednání o alternativních plánů na pomoc ekonomicky znevýhodněným lidem skok na celém světě surfařským web. Koaliční vláda má v úmyslu nabídnout 98 liber ($ 156) počítačů - které zahrnují LCD monitor, klávesnice, myš, záruka a specializované telefonní linky - spárován s dotované 9 liber (14 dolarů) za měsíc připojení k internetu v jeho snaze ukázat, že web nemá vypadat (nebo se) nedostupným. Nejlevnější stroje budou renovovány jednotky spuštěn open-source Linux distribucích, což znamená, že pokud by tento závod Online 2012 soud dobře dopadne, mohli bychom vidět celá nová skupina věrných Linuxu stoupá. Čím více, tím lepší!

Spojené království má za cíl zlepšit přístup k technologii, internet s 98 liber PC Linux původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 09:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat