pondělí 17. ledna 2011

Japonsko má rád svůj 3D: více než polovina všech Blu-ray rekordéry prodal minulý měsíc měl 3D, 3DTVs populární příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/japan-loves-its-3d-more-than-half-of-all-blu-ray-recorders-sold/:
Nakonec zjišťujeme, že trh je skutečně nadšený 3D . Tokio-založil výzkumné BCN, citovaný CrunchGear, uvádějí, že v pohodě 57 procent všech Blu-ray rekordéry prodává v Japonsku za poslední měsíc měl 3D funkce přehrávání postaven v roce, zatímco 23 procent ze všech 40-palcový-plus prodaných televizorů měl schopnost relé stereoskopické snímky. Obě tato čísla jsou hlavní skoky v popularitě v národě sám a také snadno trpaslík míra rozšíření pro 3D hardware v jiných částech světa. 3D zřejmě vzrostl mnohem více cenově dostupné v Japonsku, ale jinak si myslíte, že tyto údaje jsou jen příznakem lidí modernizace jejich vybavení bez ohledu na své třetí-rozměr dovednosti, slovo je to, že je tu stále robustní 30 procent prémie spojené s přidáním 3D do Vaše BR rekordér nákupu. Takže by se mohlo zdát trendový jsou Japonci vedení od přední strany na tohle - trapné, nemoderní brýle, nebo ne!

Japonsko má rád svůj 3D: více než polovina všech Blu-ray rekordéry prodal minulý měsíc měl 3D, 3DTVs populární také původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 06:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CrunchGear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat