pondělí 17. ledna 2011

ADAC crash testy první výroba Mitsubishi i-MiEV, to dělá bordel, ale skóre dobře

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/adac-crash-tests-first-production-mitsubishi-i-miev-it-makes-a/:
ADAC crash testy první výroba Mitsubishi i-MiEV, dělá bordel, ale skóre dobře
Vypadá to, že Volvo C30 Elektrická není jediná EV platí vysokou cenu za, kteří chtějí být spuštěn na silnicích. Mitsubishi i-MiEV , jeden z prvních moderních plný-nesl elektrická auta musí být slíbil, že zásah amerických břehů (ale jistě ne první, aby se to), právě byl podroben testování srážky, které ADAC, největší evropské motoristy klubu. Auto jelo přes oba 40 mph čelní a zadní vyrovnat dopady, podobně jako třídění používají naše vlastní skromných NHTSA. Vůz nebyl perfektní skóre ochranných známek, s některými deformaci v prostoru pro nohy, ale tam byly žádné větší problémy a uvést, co je nejdůležitější, elektrické systémy bezpečnostní vypínací automaticky při nárazu. To znamená, že žádné překvapení electrocutions pro každého, kdo na vnitřní nebo ven, což je dobrá věc - pokud jste zmutovaný ještěr, který se těší takové věci.

ADAC crash testy první výroba Mitsubishi i-MiEV, to dělá bordel, ale skóre také původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 11:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AutoBilde.de | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat