pondělí 17. ledna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: sexy zelená auta, sklo silné jako ocel, a Tianjin Eco-City odhalil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/inhabitats-week-in-green-sexy-green-cars-glass-strong-as-stee/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden přinesl Inhabitat vám unveilings na světě nejžhavější nové ekologické vozidel , jak jsme dopadla na podlahu z Detroit Auto Show a zaokrouhlí nahoru sedm sexy zelené vozy na displeji. Také jsme se podívat na první infuzi RAV4 Toyota nové Tesla- a my dohnal to powerhouse Venturi koncept elektromobilu . A pokud nekonvenční doprava točí vaše kola, nenechte si ujít změně tvaru Uno 3 elektrický skútr, a to mistrně řemeslně- Tron segway , která by mohla ven-geek lightcycle.

Také jsme se podíval na několik převratných systémů budov, které stojí, aby se naše města silnější a udržitelnější, začíná s novým typem flexibilních Superglass , který je silnější než ocel. Mezitím, ve Švédsku je pohlcuje tělesné teplo z veřejných míst k pomoci vytápění budov , Čína představila plány pro ekologické futuristické město , a několik kanceláří v Minnesotě převrácený na sadu nadupaným-až stropní svítidla schopná vysílání bezdrátové připojení k internetu.

V další novinky, svět energie z obnovitelných zdrojů je nárazům pro radost jako Southwest Větrné elektrárny představila jako první na světě plně inteligentní sítě-windturbine povoleno . Také jsme se odhlásila nové ultracapacitor , který může účtovat vrtačku za 60 sekund, a vědci pracují na energie-tvořit materiály , které mohou změnit váš t-shirt do elektrárny. A konečně, tento týden jsme zabalili naše CES pokrytí se podívat na nejlepší zelenou gadgety z letošního ročníku, a my se ohnul naše tvůrčí schopnosti s 5-tech projektů pro děti , které podporují tvořivost a kritické myšlení.

Inhabitat Týdne v zelené: sexy zelená auta, sklo silné jako ocel, a Tianjin Eco-City odhalil původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 20:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat