pondělí 17. ledna 2011

2G, 3G, 4G, a všechno mezi tím: Engadget bezdrátové nátěr

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/2g-3g-4g-and-everything-in-between-an-engadget-wireless-prim/:
Je těžké uvěřit, v dnešní době, ale v době jednodušší, mobilní telefony opravdu byl nazýván "mobilní telefony", ne dumbphones, smartphony, telefony mají, nebo superphones. Oni vyboulil v kapse - pokud se vejdou do kapsy na to, že je - a oni dělali volání. To je všechno. Nic z toho sociálních sítí, komunikaci, prohlížení, Instagramming, Flash 10,1 nesmysl. Neměli upload 5 megapixelů fotky na Flickr, a oni určitě nebyly zase do bezdrátových hotspotů.

Samozřejmě, že ty dny jsou bezútěšné naštěstí za námi - ale jako nosiče na celém světě začne svítit slibnou novou generaci vysokorychlostní bezdrátové sítě, věci se začínají trochu matoucí. Jen to, co je "4G", vlastně je? Je to jedna vyšší než 3G, jistě, ale to nutně znamenat, že je to lepší? Proč jsou všechny čtyři národní dopravci v USA náhle volání svých sítí 4G? Je to všechno totéž? Zodpovězení těchto otázek vyžaduje, aby jsme se vzít malou procházku přes bezdrátové minulosti, přítomnosti a budoucnosti ... ale myslíme si, že je to procházka se vám bude líbit.

Pokračovat ve čtení 2G, 3G, 4G, a všechno mezi tím: Engadget bezdrátové nátěr

2G, 3G, 4G, a všechno mezi tím: Engadget bezdrátové nátěr původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 12:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat